O companie românească, înființată cu scopul de a ghida clienții spre o viață mai sănătoasă și zile mai fericite, mai frumoase. Produse 100% Naturale, fabricate în România, la cele mai înalte standarde Europene de calitate!

Descoperă produse
Promo

Vitality Pack by Antonia

160.00lei TVA INCLUS

Un pachet ce conține tot ceea ce ai nevoie pentru un corp sănătos, energic și pregătit pentru orice antrenament.

Pachetul conține un flacon  BioVitamine FORTE, SuperFicat FORTE, ZeroStress FORTE și ZeroToxin Aloe Vera.

Știai că?

  • 1. Primești TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 299 lei!
  • 2. Acceptăm plata cu cardul în câteva secunde (securizat 3D-Secure).
Plata cu cardul în mod 3D-Secure
SKU: VITALITY Categorie:

Descriere

BioVitamine FORTE ajută la buna funcționare a proceselor metabolice din organismul nostru. Lipsa vitaminelor și mineralelor poate duce la o stare de oboseală, dificultăți de concentrare sau răceli mai frecvente. Produsul conține un complex de vitamine și minerale, absolut esențiale pentru buna funcționare a organismului.

Super Ficat FORTE conține cele 3 plante cu adevărat speciale, bine cunoscute pentru menținerea sănătății ficatului și a bilei. Produsul favorizează producția bilei, ajută la regenerarea celulelor ficatului și este un excelent hepatoprotector.

ZeroStress FORTE este recomandat în timpul perioadelor intense, atunci când stresul poate să ne afecteze emoțional dar și fizic, poate crea o stare de oboseală fizică și psihică, având efecte negative asupra organismului și stării de spirit. Odată cu instalarea unei senzații de stres, ne putem simți depășiți, obosiți, mai puțin performanți la locul de muncă sau în activitățile de zi cu zi.

ZeroToxin Aloe Vera este un produs natural pentru revitalizarea şi regenerarea întregului organism. Aloe Vera este cunoscută înca din antichitate şi utilizată pentru calităţile vindecătoare şi de re-întinerire deosebite pe care le are.

Recenzii

Nicio recenzie încă!

Doar clienții care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.